آسانسور ها اتاقکی متحرک و وسیله ای کاربردی برای جابه جایی افراد و وسایل از طبقه ای به طبقه دیگر در ساختمان های و مکان های تجاری چند طبقه می باشند. توسط آسانسور ها جابه جایی در بین طبقات راحتر انجام می شود. هر مکانی که در آنجا آسانسوری تعبیه و یا نصب می شود باید با توجه به فضا موجود و ابعاد آن مکان ابعاد آسانسور را در نظر گرفت از همین رو نصب آسانسور یک استانداردی دارد. استاندارد آسانسور یک موضوع بسیار پر اهیمت در زمان طراحی و ساخت آسانسور ها می باشد که باید توسط تکنسین ها در نظر گرفته شود.
انواع آسانسور
همانطور که می دانید آسانسور ها دارای مدل های مختلفی می باشند که هر کدام از این ها از نظر نحوه وارد شدن نیروی محرکه به کابین آسانسور به چهار دسته کلی تقسیم می شوند.
✔ آسانسور کششی
✔ آسانسور هیدرولیک
✔ آسانسور وینچی
✔ آسانسور مغناطیسی
استاندارد آسانسور هیدرولیک
در آسانسور های هیدرولیکی جابجایی کابین با کمک جک بالابر انجام می گیرد. در طراحی این نوع آسانسور ها باید استاندارد آسانسور را نیز در نظر گرفت. از ویژگی آسانسور هیدرولیکی می توان گفت که در استارت اولیه حرکت بسیار نرم انجام می شود. و همچنین جهت ایست در طبقات تنظیمات به صورت دقیق انجام می شود، در ضمن سازه سبک و موتور خانه در پشت بام قرار ندارد. شرکت پارس ایمن بالابر با در نظر گرفتن تمام خصوصیات و ویژگی های این نوع از آسانسور ها و همچنین با بررسی ابعاد محل نصب آسانسور، آسانسوری با کیفیت و با استاندار های معتبر طشراحی و راه اندازی می کند.
استاندارد آسانسور در ساختمان
در ساختمان های مسکونی و همچنین ساختمان های تجاری با توجه به فضای موجود استاندارد ابعاد آسانسور ها متغیر می باشد. از این رو شرکت پارس ایمن بالابر در اولین مرحله جهت نصب و راه اندازی انواع آسانسور ها ابتدا تکنسین خود را به محل مورد نظر اعزام می کند تا با بررسی های انجام گرفته از محل و اندازه گیری های به عمل آمده آسانسور را طراحی کنند.
با توجه به شناختی که در رابطه با انواع آسانسور ها به دست آوردیم باید به این نکته توجه داشته باشید که ظرفیت، ارتفاع ساختمان و کارکرد یک آسانسور تعیین کننده ابعاد آسانسو می باشد، در نتیجه فضای مورد نیاز آسانسور را می توان در سه بخش کلی تقسیم بندی کرد که عبارتند از:
✔ فضای مورد نیاز در بخش افقی
✔ فضای مورد نیاز در مقطع عمودی
✔ فضای موردنیاز در موتورخانه
فضای مورد نیاز در بخش افقی
ابعاد کابین با توجه به ظرفیت آن بررسی می شود که این ابعاد بر اساس استاندارد های خاصی برای هر نفر تعریف شده است.
فضای مورد نیاز در مقطع عمودی
وزنه تعادل که بخشدر پشتی کابین واقع شده است برای عبور با فاصله های استاندارد 30 سانتی متری تعیین شده اند.
فضای موردنیاز در موتورخانه
هدایت کابین و وزنه تعادل در یک مسیر مستقیم بر عهده ریل راهنما می باشد. استاندارد جهت نصب ریل کالین حدودا 20 سانتی متر می باشد.
استاندارد نصب آسانسور
نصب آسانسور با توجه به یک استاندارد های انجام می شود، شرکت پارس ایمن بالابر با داشتن چندین سال سابقه کاری در زمینه نصب و راه اندازی انواع مدل های آسانسور همیشه آسانسور هایی با کیفیت بالا را طراحی و راه اندازی کرده است. و در زمینه نصب بسیار دقیق عمل می کند.
ساختمان های قدیمی که به دنبال نصب آسانسور برای خود هستند باید به این نکته توجه داشته باشند که استاندار آسانسور جهت نصب حرف اول را می زند. توجه به فضای کافی جهت نصب آسانسور همچنین استهکام ساختمان جهت نصب بسیار اهمیت دارد. از همین رو تکنسین های ما به خوبی محل مورد نظر را بررسی می کنند تا مشکلی بوجود نیاید.
استاندارد آسانسور های شرکت پارس ایمن بالابر
استاندارد هایی که شرکت پارس ایمن بالابر برای آسانسور های خود در نظر گرفته عبارتند از:
✔ بر قراری سیستم ایمنی کنترل سرعت
✔ برای کاهش خطر ورود و خروج افراد از سیستم تشخیص درب جهت باز و بسته شدن استغاده می کند.
✔ استفاده از مکانیزم قفل درب آسانسور
✔ استفاده از قفل و ریل مناسب آسانسور
✔ مجهز به سیستم ضد حریق بودن آسانسور
✔ مجهز بودن به سیستم روشنایی
✔ مجهز بودن به ابزار ایمنی در آسانسور
✔ استاندارد بودن فاصله سقف آسانسور تا دیوار
✔ تهویه مناسب داشتن آسانسور
✔ استاندارد پنل آسانسور با رابط کاربری مناسب
✔ دارای ترمز ایمنی (پاراشوت)
✔ دارای سیستم زنگ هشدار در صورت قفل شدن درب آسانسور
✔ وجود ضربهگیرهای فضای زیر آسانسور (ته گودال)
شرکت پارس ایمن بالابر دارای چند سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و راه اندازی انواع بالابر ها و آسانسور ها در شهر تهران می باشد. هدف اصلی این مجموعه جلب رضایت مشتریان گرامی می باشد به همین دلیل سعی می کند برای مشتریان عزیز خود با کیفیت ترین طراحی ها را انجام دهد. این مجموعه در زمینه فروش آسانسور در تهران و در کشور حرف اول را می زند.