نمی دانید بهترین بالابر ساختمانی کدام است و از بابت کیفیت و قابل اعتماد بودن آن اطمینان ندارید؟ بالابر ساختمان کاربردهای فراوانی در زمینه حمل بارهای سنگین و جابه جایی مصالح دارد. پس باید حتما از نوع باکیفیت ساخته شده باشد. اصلا نگران نباشید ما در این مقاله از پارس ایمن بالابر سعی داریم شما را با ویژگی های بالابر ساختمانی آشنا کنیم تا بتوانید یک محصول باکیفیت را در میان مدل های فیک و غیر اورجینال پیدا کنید. فقط کمی وقت بگذارید تا این مقاله را مطالعه کنید تا در پایان آن بتوانید در هنگام خرید بالابر ساختمانی و نصب آسانسور از کیفیت آن مطمئن شوید.
بالابر ساختمانی خوب کدام است؟
به طور کلی انواع بالابرهای ساختمانی یا با برق تک فاز و یا با برق سه فاز کار میکنند. بالابرهای تک فاز قدرت حمل بارهایی با حجم 300 کیلوگرم را دارند. این نوع بالابرها از طول عمر زیادی برخوردار هستند و برای انجام فعالیت های لازم جهت حمل و نقل بار، به انرژی زیادی نیاز ندارند اما در عین حال راندمان بالایی دارند. بالابر ساختمانی سه فاز نیز الکترو موتورهایی با قدرت 2 الی 10 اسب بخار دارند و توان کشش آنها به 1000 کیلوگرم است. البته در پروژه های ساختمانی عمدتا نیازی به حمل بارهای بیش از 250 کیلوگرم وجود ندارد. برای همین بالابرهای تک فاز ساختمانی میتوانند برای کارهای ساختمانی و حمل و نقل و جابهجایی مصالح مورد نیاز را انجام دهند
معرفی انواع بهترین بالابر مصالح ساختمانی
به طور کلی دو نوع عمده از بالابر ساختمانی همانند بالابر هیدرولیکی در بازار وجود دارد که هر کدام از آن ها به انواع مختلف دیگری دسته بندی می شوند: بالابر ثابت و بالابر متحرک
بالابر ساختمانی ثابت
این نوع بالابر قابلیت جابه جایی ندارند و کاملا ثابت هستند. انواع بالابر ساختمانی ثابت، شامل موارد زیر میشوند:
۱. بالابر ثابت هیدرولیکی
۲. بالابر آکاردئونی ثابت
. بالابرهای ساختمانی آکاردئونی به انواع مختلفی مانند بالابر آکاردئونی خودکششی و بالابر آکاردئونی قیچی دسته بندی می شود:
۳. بالابر زنجیری و کابلی
در این بالابر نیروی مورد نیاز برای حرکت بالابر زنجیری از موتور یا وینچ تامین میشود.
معرفی بالابر ساختمانی متحرک
بالابر ساختمانی متحرک برای حمل افراد و کارگران به کار برده می شود و می توان آن را از جایی به جای دیگر حرکت و انتقال داد. بالابرهای متحرک دو دسته عمده هستند که عبارتند از:
۱. بالابر متحرک با دسترسی عمودی
۲. بالابر با دسترسی عمودی و افقی
۱. بالابر برای حمل مصالح
۴. بالابر ساختمانی عنکبوتی
این بالابر ساختمانی برای دسترسی به ارتفاعات بالا مورد استفاده قرار می گیرد.
مشخصات فنی بهترین بالابرهای ساختمانی
بالابر ساختمانی را در بازار به بالابرهای 750، 350، 500 و بالابر 1000 کیلوگرمی عرضه می شوند
در بالابرهای ساختمانی بیش از 500 کیلوگرم، لازم است که حتما تکیه گاه بالابر را به شکلی محکم به زمین متصل کنید تا بالابر کله نکند. مهم ترین مشخصات بالابر ساختمانی این است که سرعت حمل بار 21 متر بر دقیقه دارند. یعنی در بالابرهای ساختمانی استاندارد با سیم بکسل ۲۰ متری جهت رسیدن از (زمین) به نقطه آخر یک دقیقه به زمان نیاز دارید.
قیمت بالابر ساختمانی
ممکن است بعد از این ها بررسی و معرفی بهترین بالابر ساختمانی این سوال شما هم باشد که قیمت بالابر ساختمانی چقدر است . عوامل متعددی چون تک فاز یا سه فاز بودن بالابر و میزان باری که بالابر میتواند حمل کند، می توانند روی هزینه نهایی بالابر ساختمانی تاثیر بگذارد . البته یک عامل موثر دیگر در تعیین این قیمت، امنیت کار با بالابر است. یعنی هر چه میزان کیفیت متریال و امنیت کار با بالابرها بیشتر باشد، قیمت بالابر ساختمانی نیز افزایش می یابد
اجزای بالابر ساختمانی کدامند؟
بالابر ساختمانی شامل الکتروموتور، گیربکس، وینچ، سیم بکسل، جعبه نگهدارنده، پایهها، ریل، کرپیها، قلاب و باکت می شود همچنین این بالابرها قابلیت نصب ترمز و ریموت کنترل جهت کنترل از راه دور دارند.
الکتروموتور، گیربکس، شاسی مهم ترین عامل در تعیین کیفیت بالابر ساختمانی هستند در ادامه درباره هر کدام از اجزای بالابر ساختمانی صحبت می کنیم:
- گیربکس بالابر ساختمانی
گیربکس مهم ترین قطعات بالابر ساختمانی محسوب می شود. یکی از ویژگی های موتور بهترین بالابر این است که توان الکتروموتورها از 2 الی 10 اسب بخار متغیر است که به اقتضای نیاز می توانید آن را انتخاب کنید.نکته دیگر این است که می بایست به سه فاز یا تک فاز بودن برق الکترو موتور دقت کنید.
- وینچ (قرقره)
این قطعه جهت هدایت و جمعکردن سیم بکسل و جلوگیری از پیچش و تاب خوردن آن از قرقره (وینچ) به کار برده می شود. جنس این قرقره ها از فولاد است و می توانند تا 40 متر دور سیم بکسل پیچیده شوند. همچنین ساخت مدل های سفارشی و بزرگ تر با قابلیت جمعکردن سیم بکسل در متراژهای بیشتر نیز امکان پذیر می باشد.
- سیم بکسل
طنابی که از چند کابل که در کنار هم پیچیده شدهاند ساخته می شود. جنس این طناب از فولاد است. در بالابرهای ساختمانی معمولی سیم بکسل استاندارد ۲۰ متر است که این مقدار باتوجه به نوع وینچ قابلیت افزایش دارد.
- شاسی بالابر ساختمانی
شاسی عامل دیگر برای تعیین بهترین بالابر ساختمانی به شمار می رود. بیشترین و پرمصرف ترین شاسی برای بالابر ساختمانی از نوع تک فاز است. شاسی بالابر شامل پایه های بالابر، بازویی ، ریل ، کالسکه ، قرقره، سیم بکسل جمع کن بالابر، تسمه زیر دینامی، و قاب محافظ تسمه می شود. شاسی بالابر بر اساس نوع بالابر و توان حمل و البتهبر اساس توان الکتروموتور و گیربکس در ابعاد مختلفی تولید می شود. ضخامت حداقل دو میلی متر برای ساخت پایه بالابر پیشنهاد می شود
- باکت بالابر ساختمانی
جهت حمل مصالح از قبیل شن، ماسه، گونی های سیمان و …. به کار برده می شود. بافت ها در ظرفیت های مختلف باتوجهب ه نیروی قابلحمل توسط بالابر ساخته می شوند.
- پایه بالابر ساختمانی
یکی دیگر از اجزای بالابر ساختمانی که نقش مهمی در ایمنی و مقاومت بالابر دارد، پایه های بالابر است. این پایه ها می بایست استحکام لازم را برای حمل بار تخلیه و جا به جایی بار داشته و از فضای کافی برای تخلیه و جا بهجایی بار برخوردار باشد. میتوان برای ارتفاع یک الی صد متر یا بیشتر هم از این پایه ها استفاده کرد
بهترین بالابر ساختمانی را از کجا تهیه کنیم؟
در هنگام خرید بالابر ساختمانی حتما به قابلیت ها و مشخصات فنی آن دقت کنید. چون مهم ترین عامل تعیین کننده کیفیت و امنیت بالابر هستند. شرکت پارس ایمن بالابر امادگی خود را جهت تولید انواع بالابر ساختمانی همچنین بالابر خانگی، هیدرولیکی با بهره گیری از قطعات باکیفیت و مرغوب و با متعلقات کامل در انواع تک فاز و سه فاز اعلام می کند. قطعات بالابر ساختمانی به صورت استاندارد و طراحی و تولید می شود و کلیه بالابرهای ساختمانی این شرکت از کیفیت مطلوبی برخوردار می باشند. جهت ثبت درخواست و کسب اطلاعات بیشتر کافی است با همکاران ما در بخش فروش بالابر ساختمانی تماس حاصل فرمایید.